UNDERGROUND POETRY&PERFORMANCE PODIUM en Zwervende dichters&performers bij 7e BUTfilmfestival 2012

BUTFILMFESTIVAL 2012 
UNDERGROUND POETRY&PERFORMANCE PODIUM  + zwervende dichters&performers.
Zwervend o.a.: Danny van der Laan, Eduard Breuking,

Met o.a. buitenpodium op de donderdagavond van het festival op 6 september:
. David Boelee, Harry Merry, 

DAstrugistenDA, dichterscollectief,
Meemaaktheater van Jannos Groffen,
Coen van der Spek + [vorig jaar de WOORDVAKKERS]

Meer info volgt.
(alles  nog onder voorbehoud).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van woensdag 7 tot en met zondag 11 september vindt in hartje Breda de 6e editie van het BUTfilmfestival plaats. www.butff.nl .
Dit wordt georganiseerd door Stichting Idee Fixe. Inmiddels gaat BUTfilmfestival ook internationaal. Op 12, 13 en 14 mei vond het 1e buitenlandse BUTfilmfestival plaats in Werkstattkino te München,  een uniek Best of BUT Film Festival weekend.

Watt's Up .o.e.p. [organisatie/coordinatie: Marijke Hooghwinkel] organiseert in samenwerking met het BUT in Breda nu voor de 2e keer het BUTdichterspodium en het Zwervende Dichters&Performers project. Voor het podium werkt zij samenwerking met het NOISE/Performance programma van George Mensink van de Rebellenclub. Het totale podium vindt plaats in Cafe-Theater De Boulevard te Breda. Het Zw D/P project gedeeltelijk op onverwachte momenten op onverwachte plekken op het festivalterrein, dus zowel binnen als buiten kan dat zijn. Op de zaterdagmiddag staan net als vorig jaar weer straatacts geprogrammeerd waarvoor via REVOLUTIE TV DUO GELUL [Edwin de Voigt en Menno Smit] uitgenodigd zijn om dat op zich te nemen.
Voor zover al bekend treden op bij Dichters podium:  Luk Paard - Brussel, Vivialne Rose - Amsterdam, Sven de Swerts - Gent, Nick J. Swarth - Tilburg, Arnoud Rigter - Eindhoven, David Boelee, Renee van Trier - Breda, Heidi Unterpantsch - Eindhoven e.m.

Voor alle informatie over dit unieke filmfestival met B-Movies, Underground en Trasch, bezoek de website www.butff.nl . But is ook aanwezig op facebook, zo ook Stichting Idee Fixe.