01-12-2010

Poster POEZIE PODIUMBREED Papieren Tijger presenteert schrijvers op 19 december a.s. in Cafe Het Hijgend Hert Breda

29-11-2010

PAPIEREN TIJGER BIJ POEZIE PODIUMBREED

DERDE POEZIE PODIUMBREED ISM WATT'S UP

Op zondag 19 december a.s. brengt Uitgeverij Papieren Tijger 'literatuur van de hoogste plank' bij Poezie PodiumBreed in Cafe het Hijgend Hert in Breda. Met: Jan Jonk, vertaler taalkunstenaar dichter. Hij leest Shakespeare. Renier Koenraadt, schrijver, leest uit ‘Spoor Bijster’. Hans Boland,vertaler, Iedereen is van harte welkom bij dit nieuwe poezie podium dat steeds een organisatie, dichter, performer of anderszins, uitnodigt een podium te verzorgen, zodat in een brede programmering een diversiteit aan optredens plaatsvindt. Entree gratis. Aanvang 16.00 uu. Meer informatie over de schrijvers van Papieren Tijger via www.papierentijger.org. Meer informatie over Het Hert: www.hijgendhert.nl.
Uitgebreidere informatie volgt sowieso.
poezie podiumbreed wordt gecoordineerd door Watt's Up en is een samenwerking met Cafe Het Hijgend Hert in Breda.

28-11-2010

nieuwe website van Watt's Up .o.e.p.

Dit is de nieuwe website van Watt's Up. WU is een onafhankelijke kleine organisatie die in samenwerking met derden kleine podia wil realiseren met performance-poezie-geluid- en kunst. Op dit moment participeert Watt's Up in Cafe Het Hijgend Hert in Breda met het POEZIE PODIUM BREED. Eerstvolgende optreden bij dit podium wordt verzorgd door Stichting Uitgevere Papieren Tijger. Zij presenteert literatuur op zondag 19 december 2010. Informatie volgt.
----->
WU participeert ook bij het Butfilmfestival van Stichting Idee Fixe met de organisatie van het Butdichters podium. www.idfx.nl - www.butff.nl

Einde bericht.